Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Trabzon, Rize, Artvin İçin Sağanak Yağmur, Btlis ve Hakkari İçin Kar Yağışı Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bitlis ve Hakkari çevreleri için yoğun kar yağışında, Rize. Trabzon ve Artvin için sağanak yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Hakkari çevrelerinde yarın öğle saatlerinden itibaren beklenen kar yağışının perşembe günü öğle saatlerine kadar etkili olacağını, Bitlis çevrelerinde ise yarın sabah saatlerinden itibaren beklenen kar yağışlarının  perembe günü sabah saatlerine kadar etkili olacağından buzlanma, don olayı ve ulaşımda meydana gelecek aksamalar konusunda uyarıda bulundu. 

Meteoroloji Genel müdürlüğü, Artvin için bu gece saatlerinden itibaren itibaren cuma günü akşam saatlerine kadar devam edecek sağanak yağışlar için, Rize için, bu gece saatlerinden itibaren itibaren cuma günü öğle saatlerine kadar devam edecek sağanak yağışlar için ve Trabzon için bu gece saatlerinden itibaren itibaren cuma günü sabah saatlerine kadar devam edecek yağışlar için Su baskını, buzlanma, don olayı ve ulaşımda meydana gelecek aksamalar nedeniyle dikkatli ve tedbirli olunması yönünde atandaşları uyardı.

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.