Trabzon, Rize, Ordu ve Giresun'da Eğitime Kar Engeli

Trabzon, Rize, Ordu ve Giresun'da olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "ulaşımda güçlük ve sıkıntı yaşanmaması için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullarda 17 Şubat Cuma günü eğitim öğretime ara verildiği kaydedildi."

Rize Valisi Erdoğan Bektaş Valiliğin Twitter hesabından yaptığı açıklamada; "Yarın 17 şubat cumagünü yaygın ve etkili kar yağışı nedeniyle il geneli okullar tatil edilmiştir.Engelli ve hamileler de izinli sayılacaktır" dedi.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada ise; "Gürgentepe, Korgan, Ulubey, Kabataş, Çamaş, Çatalpınar, Aybastı, Mesudiye, Çaybaşı ve Kabadüz ilçelerinin tamamındaki okullarda, Akkuş, Fatsa, Gülyalı ve İkizce ilçelerimizde ise taşımalı eğitim yapan okullarda eğitim 17 Şubat Cuma günü 1 gün süreyle tatil edilmiştir." denildi.

Giresun Valiliği'nden yapılan açıklamada; "İlimiz genelinde bu hafta içi başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışının, il merkezinde bugün itibariyle etkisini göstermeye başlaması, olumsuz hava şartları ve hava muhalefetinin yarında (17.02.2017) devam edeceğinin tahmin edilmesi nedeniyle, ilimiz merkezde kamuda görev yapan engelli ve hamile personellere 17 Şubat Cuma günü için bir (1) gün süreyle idari izin verilmiştir. Kar yağışının etkili olduğu ilimiz merkezinde kamuda çalışan engelli ve hamile kamu çalışanları 17 Şubat 2017 Cuma günü kurumlarınca bir (1) gün idari izinli sayılacaktır." açıklamasında bulunuldu.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.