Öne Çıkanlar toplu iş sözleşmesi kılıçdaroğlu ab büyükelçileri ile kahvaltıdan sonraki konuşması İzmit kuruçeşmedeki kültür merkezinin adı erol olçak kültür merkezimi oldu cezayir ithalat yasak Süper Lig İlhan Cavcav Corendon Airlines Almanya Acenteler Sorumlusu Ahmet Cemal Ziguşlu Türkiyenin Uçuş Yasağı Uyguladığı Ülkeler finansal riskleri azaltma Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Muhammed Yunus elMenfi

TSK: 26 Terörist Ele Geçirildi

TSK’nın terörle mücadele kapsamında yürüttüğü operasyonlar çerçevesinde toplam 26 terörist ele geçirildi.

TSK’dan yapılan açıklamaya göre, Bitlis’te devam eden operasyonda bölücü terör örgütü mensubu 10 terörist ölü olarak, bir terörist sağ olarak, sekiz Kalaşnikof piyade tüfeği, bir Dragunov keskin nişancı tüfeği, bir Biksi makinali tüfeği ve dört adet el bombası ile birlikte ele geçirildi.

Mardin Nusaybin’de bölücü terör örgütü mensubu üç terörist ölü olarak, bir Kalaşnikof piyade tüfeği, bir araç telsizi ve çok sayıda yaşam malzemesi ile birlikte ele geçirildi.

Bingöl Kiğı’da güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında yaşam alanı olarak kullanıldığı tespit edilen bir sığınak içerisinde terör örgütü tarafından infaz edildiği belirlenen bölücü terör örgütü mensubu iki teröristin cesedi, muhtelif gıda ve yaşam malzemesi ile birlikte ele geçirildi.

Hakkâri/Yüksekova’da, güvenlik güçleri tarafından bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık edenlere yönelik icra edilen operasyonda, bir adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 22 Kalaşnikof piyade tüfeği fişeği ve iki av tüfeği ele geçirilmiş, üç işbirlikçi şahıs yakalanarak göz altına alındı.

23 Şubat tarihinde Irak kuzeyi Kandil bölgesinde ise bölücü terör örgütü mensuplarına ait barınma alanlarına icra edilen hava harekâtı sonucu bölücü terör örgütü mensubu 10 terörist etkisiz hale getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.