TSK: Dört Roketatar Mühimmatı, Üç El Bombası Ele Geçirildi

Genelkurmay Başkanlığı, Mardin/Nusaybin’de, güvenlik güçleri tarafından dün icra edilen operasyonda, tespit edilen dört ayrı sığınak içerisinde, iki RPG-7 roketatar, dört roketatar mühimmatı, üç el bombası, 25 kg amonyum nitrat, 100 gr C4 patlayıcı, iki el yapımı patlayıcı düzeneği, 14 tüp, bir büyük telsiz, 50 metre kablo, bir GPS, daha önce etkisiz hâle getirilen bölücü terör örgütü mensubu bir teröriste ait kimlik kartı ve yaşam malzemesinin ele geçirildiğini bildirdi.

TSK’nın açıklamasında, Şırnak/Uludere’de, icra edilen operasyonda, dört adet havan mühimmatı bulunarak yerinde imha edildiği belirtildi.
Mardin/Savur’da, icra edilen temas aramasında, tespit edilen bir sığınak içerisinde, bir av tüfeği ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.