Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis

TSK: İki Terörist Öldürüldü

Hakkari’de dün devam eden operasyonda iki terörist öldürüldü. Ayrıca yasa dışı sınır geçişinde bulunan 2 bin 496 kişi yakalandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yaptığı açıklamaya göre dün Hakkari’nin Çukurca ilçesinde devam eden operasyon sırasında iki terörist öldürüldü. Şırnak’ın Silopi ilçesinde ise Irak’ın kuzeyinde bulunan barınma alanlarından kaçan beş terörist güvenlik güçlerine teslim oldu. Tunceli’nin Merkezinde ise güvenlik güçleri tarafından düzenlenen arazi aramasında bir adet antipersonel mayını tespit edilerek imha edildi.

Yasa Dışı Sınır Geçişinde Bulunan 2 Bin 496 Kişi Yakalandı

Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı hudut birlikleri tarafından Suriye sınırında 2 bin 241 kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı ve bu müdahaleler sırasında iki adet av tüfeği, dört adet cep telefonu ile iki adet ilaç ele geçirildi. İran sınırında ise bir kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı ve bu müdahaleler sırasında 11 bin 850 paket sigara ele geçirildi. Öte yandan Yunanistan sınırında 239 kişi, Bulgaristan sınırında 15 kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.