Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

TSK İnsani Yardım Tatbikatı Yapacak

İnsani Yardım Tatbikatı-2016; Kara Kuvvetleri Komutanlığı koordinatörlüğünde 24-26 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara Yenikent'te bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri İnsani Yardım Tugay Komutanlığı kışlasında yürütülecek.

Tatbikatın amacı, afet ve acil durumlarda Türk Silahlı Kuvvetleri İnsani Yardım Tugay Komutanlığının insani yardım faaliyetlerini, mevcut mevzuat dâhilinde, kendi imkânları nispetinde ve mülki makamların yapacağı faaliyetlere destek kapsamında başarılı bir şekilde icra etmek olarak açıklandı.

Tatbikata Türk Silahlı Kuvvetleri İnsani Yardım Tugay Komutanlığının organik kuruluşunda bulunan birlikler, Türk Silahlı Kuvvetleri Sağlık Komutanlığı, Kara Havacılık Komutanlığı ile Ankara İl Afet ve Acil Durum Başkanlığı katılacağı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.