Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

TSK: Şırnak’ta Bir Terörist Ölü Olarak Ele Geçirildi

Şırnak’ta icra edilen arazi aramasında bir terörist ölü olarak ele geçirildi. Bingöl’de ise el yapımı patlayıcı tespit edilip imha edildi. Ayrıca hudut birlikleri tarafından yasa dışı sınır geçişinde bulunan bin 817 kişi yakalandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin(TSK) yaptığı bilgilendiremeye göre Şırnak’ın Merkez ilçesinde güvenlik güçleri tarafından icra edelin arazi aramasında bir terörist kalaşnikof silahı ile birlikte ölü olarak ele geçirildi. Bingöl’ün Genç ilçesinde ise PKK terör örgütü tarafından araziye tuzaklanmış bir adet el yapımı patlayıcı tespit edilip imha edildi.

Ayrıca Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı hudut birlikleri tarafından Suriye sınırında yasa dışı sınır geçişinde bulunan bin 646 kişi yakalandı ve müdahaleler sonucunda bir motosiklet ele geçirildi. Irak sınırında ise yasa dışı sınır geçişinde bulunan 16 kişi yakalandı.  Öte yandan Yunanistan sınırında ise yasa dışı sınır geçişinde bulunan 155 kişi yakalandı. İran sınırında yapılan müdahaleler sonucunda 10 bin 20 paket sigara ele geçirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.