Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd

TSK: Şırnak’ta Bir Terörist Yakalandı

Şırnak’ta yasa dışı yollarla Irak’tan Türkiye’ye geçmeye çalışan bir terörist yakalandı. Hudut birlikleri tarafından yasa dışı sınır geçişinde bulunan bin 983 kişi yakalandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin(TSK) yaptığı açıklamaya göre Şırnak’ın Merkezinde güvenlik güçleri tarafından PKK’lı teröristler tarafından araziye tuzaklanmış bir adet el yapımı patlayıcı tespit edilerek imha edildi. Silopi ilçesinde ise Irak’tan Türkiye’ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan bir terörist yakalandı.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı hudut birlikleri tarafından ise Suriye sınırında yasa dışı sınır geçişinde bulunan bin 797 kişi yakalandı ve müdahaleler sonucunda üç adet elektronik malzeme, 6 bin 500 Suriye Riyadı ile 20 Türk Lirası ele geçirildi. Öte yandan Irak sınırında iki kişi, Yunanistan sınırında ise 184 kişi yasa dışı sınır geçişinde bulunurken yakalandı. İran sınırında ise 19 bin 100 paket sigara ve 24 adet büyükbaş hayvan ele geçirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.