Öne Çıkanlar çin galatasaray MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank beşiktaş chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

TSK: Tunceli'de 3 Terörist Öldürüldü

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde dün güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 3 terörist öldürüldü. Hakkâri, Mardin ve Şırnak’ta ise 5 el yapımı patlayıcı imha edildi. Ayrıca Kara Kuvvetleri Komutanlığı hudut birlikleri tarafından dün gerçekleştirilen operasyonlarda yasa dışı sınır geçişinde bulunan bin 26 kişi yakalandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK) yaptığı açıklamaya göre Tunceli’nin Pülümür ilçesinde arazi araması sırasında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada üç terörist öldürüldü ve 1 adet M-16 piyade tüfeği ve 2 adet Kalaşnikof piyade tüfeği ele geçirildiği. Ayrıca Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde 3, Mardin Kızıltepe’de 1 ve Şırnak Silopi’de de 1 el yapımı patlayıcı olmak üzere beş el yapımı patlayıcı tespit edilerek imha edildi.

TSK, Kara Kuvvetleri komutanlığına bağlı hudut birlikleri tarafından dün gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili yaptığı açıklamaya göre, Suriye sınırında yasa dışı sınır geçişinde bulunan 976 kişi yakalandı ve müdahaleler sırasında 15 bin 980 paket sigara ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi.  Ayrıca Irak sınırında yasa dışı sınır geçişinde bulunan 3 kişi yakalandı. Yunanistan sınırında ise yasa dışı sınır geçişinde bulunan 19 kişi yakalandı. Öte yandan Bulgaristan sınırında ise yasa dışı sınır geçişinde bulunan 28 kişi yakalandı.

 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.