Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Afrin Koca Dünya bugünün gündemi HAVA HAREKATI türk silahlı kuvvetleri gündem özeti

TSK: Yasa Dışı Sınır Geçişinde Bulunan 674 Kişi Yakalandı

Tunceli’de dün yapılan arama tarama faaliyetleri sırasında 1 Eylül’de gerçekleştirilen hava saldırısı sonucu etkisiz hale getirilen üç teröristin cesedine ulaşıldı. Hudut birlikleri tarafından ise yasa dışı sınır geçişinde bulunan 674 kişi yakalandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) yaptığı açıklamaya göre Tunceli’nin Nazmiye ilçesinde dün yapılan arama tarama faaliyetleri sırasında 1 Eylül’de Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) ile gerçekleştirilen saldırı sonucu etkisiz hale getirilen üç teröristin cesedine ulaşıldı. Ayrıca iki adet M-16 piyade tüfeği, bir adet Kalaşnikof piyade tüfeği, iki adet el bombası, 331 adet piyade tüfeği fişeği ile iki adet telsiz ele geçirildi.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı hudut birlikleri tarafından Suriye sınırında yasa dışı sınır geçişinde bulunan 463 kişi yakalandı. Yunanistan sınırında 198 kişi, Bulgaristan sınırında 11 kişi yasa dışı sınır geçişinde bulunurken yakalandı. İran sınırında ise yasa dışı sınır geçişinde bulunan iki kişi yakalandı ve bu müdahaleler sonucunda 26 bin 380 paket sigara ele geçirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.