Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp haberleri erdoğan tüik şampiyon rekor sınırların ihlali gürcistan tamer hassan filmleri çin David Dastmalchian izmir

TSK’dan Hava Harekâtı: 11 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Hakkâri ve Erzincan’ın Kemah ilçesi kırsalı ile Irak’ın kuzeyinde yer alan Avaşin-Basyan’a düzenlenen hava harekâtları sonucunda 11 terörist etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) resmi Twitter hesabında yer alan açıklamaya göre, Hakkâri ve Erzincan’ın Kemah ilçesi kırsalı ile Irak’ın kuzeyinde yer alan Avaşin-Basyan’da devam eden operasyonlar kapsamında 21-22 Temmuz 2018 tarihlerinde icra edilen hava harekâtları sonucunda bölücü terör örgütü mensubu toplam 11 silahlı terörist etkisiz hale getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.