Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

TTB Yöneticileri Hakkında Gözaltı Kararı, AK Parti'den İlk Yorum

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Türk Tabipleri Birliği (TTB) yöneticileri hakkında yürütülen soruşturma kapsamında 11 yöneticiyle ilgili gözaltı kararı verildi.

TTB yetkilileri hakkında 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu çerçevesinde yürütülen soruşturma uyarınca bu sabah itibarıyla yasal işlemler başlatıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince 11 yöneticinin gözaltına alınması işlemleri başlatıldı.

Mahir Ünal: “Siyasetin Konusu Değil”

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, konuyla ilgili bir televizyon kanalında yaptığı değerlendirmede, “Bu benim de sabah öğrendiğim, tamamen yargının, ilgili savcının, ilgili mahkemenin aldığı bir karar. Dolayısıyla yargı süreci başlamış bir meseleyle ilgili bizim birtakım mülahazalarda bulunmamamız doğru olmaz. Siyasetin konusu değil bu” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.