Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Ercan Kahraman Oldu

Türkiye Genç İşadamları Derneği’nin (TÜGİAD) Ankara Şubesi’nde yönetimi Ercan Kahraman ve ekibi devraldı. Kahraman, “Bu görevi yönetim kurulumla birlikte üstlenmekten dolayı çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

TÜGİAD, Ege, Çukurova ve Bursa’nın ardından Ankara Şubesi’nin 9. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını yapan Ankara Şube 8. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Türker Naslı, TÜGİAD'ın kendisi için taşıdığı önemi ifade ederek, “TÜGİAD, içinde geçirdiğim süre boyunca bana çok fazla katkıları olan bir kurum oldu. En yakın arkadaşlarım bu dernekte. En güzel ilişkilerimi yine bu dernek sayesinde kurdum. TÜGİAD benim ailem…” ifadelerini kullandı.  Görev süreleri boyunca hep aktif olup Derneği iyi yerlere getirmeye çalıştıklarını söyleyen Naslı, “Görev süremizde 122 etkinlik gerçekleştirdik, ben ve yönetim kurulum, derneğimiz ve milletimiz adına iyi projelerde yer aldı. Şimdi bayrağı sevgili kardeşim Ercan Kahraman ve yeni yönetime bırakıyorum. İnanıyorum ki bizim bıraktığımız bayrağı daha yukarılara taşıyacaklardır” açıklamasında bulundu.

ÇUHACI ESKİ YÖNETİME TEŞEKKÜR ETTİ
Genel Kurulda konuşan TÜGİAD Genel Başkanı Rahmi Çuhacı ise, Ankara Şube 8. Dönem Başkanı Naslı ve Yönetim Kurulu Üyelerine, görev süreleri boyunca ülkeye ve Derneğe katkılarından dolayı teşekkür etti.
TÜGİAD Ankara Şubesi'nin Başkanlığına seçilen Ercan Kahraman yaptığı teşekkür konuşmasında, bu görevin kendisi için çok büyük bir onur ve gurur olduğunu ifade ederek, şu ifadeleri kullandı:
“İstanbul'dan Ankara'ya şirketimi taşıdığımda burada yaptığım araştırmalarda iş dünyasındaki dernekler arasında ilk tercihim TÜGİAD oldu. Yedek yönetim kurulu üyesi olarak ilk görevimin ardından Dernekte şu anda Ankara Şubesi Başkanlığı görevini arkadaşlarımla birlikte üstleniyoruz. Bizler talip olduğumuz bu göreve ülkemize ekonomik ve ticari açıdan katkıda bulunmak için geldik. TÜGİAD üyelerinin iş ilişkilerinin artırılmasını sağlamak için geldik. Ayrıca TÜGİAD şubemizin sadece Ankara'da kalmaması, yeni atılımlarla birlikte Şubemizi çok daha aktif bir boyuta taşımak için geldik. Bu görevi yönetim kurulumla birlikte üstlenmekten dolayı çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum.”

TÜGİAD YENİ YÖNETİM KURULU
Divan Başkanlığı’nı Sefa Çol’ün yaptığı genel kurulda tek liste ile yapılan seçimlerle belirlenen 9. Dönem Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Ercan Kahraman, Hikmet Koray Kartal, Koray Akar, Selim Akın, Murat Güleç, Can Çavuşoğlu, Onur Çanga, Serkan Aydın, Efe Bezci, Kemal Savaş, Begüm Akış, Özgür İncesu, Zafer Korkmaz, Kaya Karakaya, Fatih Yıldırım, Burcu Ateş, Bülent Erbora, Berkan Bayram.
Denetleme Kurulu üyeliklerine de Mirkan Aydın, Zafer Yıldırım, K. Oğuz Pala, Arzu Beyazıt, Ceyhan Bağcı ve Selim Kahraman seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.