Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan Arap

TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan'dan Kutlama Mesajı

TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, Ak Parti Olağanüstü Kongresi’nde Genel Başkanlığa seçilen Sayın Binali Yıldırım’a, yeni görevinde başarılar diledi. Yaşar Doğan mesajında;

“Ak Parti Olağanüstü Kongresi’nde yeni Genel Başkan olarak seçilen Sayın Binali Yıldırım’a bundan sonraki görevinde başarılar diliyor, ülkemiz adına hayırlı bir dönemin yaşanmasını temenni ediyorum. Bakanlık yaptığı dönem boyunca Türkiye’nin mega projelerinin büyük bir kararlılıkla hayata geçirilmesinde önemli roller üstlenen Yıldırım’ın Başbakanlık görevine geldikten sonra da vizyoner kişiliğini ortaya koyan çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Sayın Binali Yıldırım’ın hızlı sonuç alma özelliğinin ülkemizin başlıca sorunlarının çözümünde son derece etkili olacağını ve bu yaklaşımının istikrarın ve ekonomik refahın devamlılığının sağlanmasında kritik bir rol oynayacağını düşünüyorum.

Binali Yıldırım ile başlayacak yeni dönemin, ekonomik reform odaklı, yatırım hamlelerinin devam ettiği verimli ve hayırlı bir dönem olmasını diliyorum. Bu konuda biz iş adamlarına düşecek görevlere de her zaman hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.