Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Sıkıntı 2024 Yılı Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği Atama sonuçları Aile Hekimliği Çalışanları Sendikası İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Phaselis 8 Eylül 2023 Cuma Gündem Özeti Cyril Ramaphosa

Türk Jetleri Irak'ta PKK, Suriye'de IŞİD hedeflerini vurdu

ANKARA(ANKA) – Türk jetleri, Kuzey Irak’ta PKK kamplarını, Suriye tarafında ise IŞİD hedeflerini bombaladı.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Diyarbakır 8. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan havalanan Türk jetleri ilk olarak Suriye sınırını geçti ve IŞİD hedeflerini vurdu. Buradaki hareket sırasında yine aynı yerden havalanan jetler bu sefer Irak sınırını geçti. Irak’taki PKK kaplarına operasyon düzenleyen Türk jetleri,  Zap, Gare, Haftanin, Metina ve Avaşin kamplarındaki sığınakları, eğitim alanlarını ve uçak savar bataryalarını vurdu.

Ayrıca PKK’ya düzenlenen hava operasyonu kapsamında Kandil’in de hedefler arasında olduğu öğrenildi. (ANKA)

(HM/OLÇ)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.