Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

TURK Parti Genel Başkanı Ahmet Eyüp Özgüç: Halkımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ayıklayacak

ANKARA(ANKA) - TURK PARTİ Genel Başkanı Ahmet Eyüp  Özgüç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’yi iç savaşa götürdüğünü söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “halkımız terör örgütü mensuplarını ayıklamalı” sözlerini eleştiren Özgüç, “Halkımız her işi yapacaksa sana gerek var” dedi. “Halkımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ayıklamalı” diyen TURK PARTİ Genel Başkanı Ahmet Eyüp Özgüç, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Halkımız terör örgütü mensuplarını ayıklamalı’ sözü, Türk milletini kin ve nefret’e sevk etmek ve TCK’da açıkça ifade edilen (Halkı Kin ve Düşmanlığa açıkça tahrik) suçunu oluşturmaktadır. Cumhurbaşkanı sokak savaşlarını başlatacak sözler söylüyor. Bu gidişat ve söylem kardeşi kardeşe kırdırır. Türkiye’nin sokaklarını kan gölüne çevirir. Cumhurbaşkanı BOP’a hizmet ediyor, Türkiye’yi bölmeye götürüyor.” (ANKA)

(ORH/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.