Öne Çıkanlar gündem özeti bugünün gündemi gündem başlıkları Afrin Muhbir ysk Hakkari çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı

Türkiye, İtalya Ve İspanya'ya Sağlık Malzemeleri Gönderdi

COVID-19 ile birlikte mücadele ve daha güzel günler temennisiyle İtalya ve İspanya için hazırlanan sağlık malzemeleri, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait A-400M tipi uçak ile yola çıktı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın talimatlarıyla, Covid-19 virüsünden ciddi şekilde etkilenen ve büyük bir mücadele yürüten İspanya ve İtalya için hazırlanan sağlık malzemeleri Ankara Etimesgut Havaalanı’ndan yola çıktı. 

Türk Silahlı Kuvvetlerine ait A400M tipi uçak ile NATO müttefikimiz İtalya ve İspanya’ya; tamamı Millî Savunma Bakanlığı bünyesindeki askeri fabrikalar, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu ve dikimevlerinde, yerli ve milli imkânlarla üretilen; koruyucu maske, yüz koruyucu maske, göz koruyucu maske, tulum ve anti-bakteriyel sıvı gönderildi.

Sağlık malzemelerini, İtalya ve İspanya’ya ulaştıracak uçağımız 09.04’de havalandı." denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.