Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

"Türkiye’de Sadece Ankara’da Beştepe Millet Camii’nde Cuma Namazı Eda Edilecek"

Diyanet İşleri Başkanlığı, "Türkiye’de sadece Ankara’da Beştepe Millet Camii’nde, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlenen çok az sayıda katılımla ve salgına karşı gerekli tedbirler alınarak Cuma Namazı eda edileceğini ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın irad edeceği hutbeyi televizyonları aracılığıyla dinleyebileceklerini duyurdu. 

"Giderek artan salgın tehlikesi sebebiyle malesef bugün yine ülkemiz genelinde Cuma Namazları kılınmayacaktır.

Ancak, İslam medeniyetinin en önemli coğrafyalarından olan cennet vatanımızda, İslam toplumun şiarlarından biri olan bu ibadetin devam etmesi ve Cuma Namazına gidemediği için milletimizin yaşadığı üzüntünün bir nebze giderilebilmesi adına; Türkiye’de sadece Ankara’da Beştepe Millet Camii’nde, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlenen çok az sayıda katılımla ve salgına karşı gerekli tedbirler alınarak Cuma Namazı eda edilecektir.

Milletimiz bugün, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ’ın irad edeceği hutbeyi televizyonları aracılığıyla dinleyebileceklerdir."

Tarih: 27 Mart 2020 Cuma (BUGÜN)

Saat  : 13.00

Yer   : Millet Camii/ANKARA

 

 

 

Hutbe Canlı Yayın Frekans Bilgileri

Millet Camii/ANKARA

Türksat 3/A

İniş: 11623

(Dikey-Batı)

SR :4444

FEC 5/6

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.