Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

Türkiye’nin Doğusunda Yağış Bekleniyor

Türkiye’nin doğu kesimlerinde yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı da yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin doğu kesimleri ile zamanla Trakya, parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Rize, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van ve Hakkari çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler ise az bulutlu ve açık geçecek.

Hava sıcaklığı yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyı kesimi ile güneydoğu kesimlerde batılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Bölgelerde Hava Durumu

Marmara Bölgesi: Az bulutlu ve açık, zamanla Trakya kesimi parçalı bulutlu geçecek.
Ege Bölgesi: Az bulutlu ve açık geçecek.
Akdeniz Bölgesi: Az bulutlu ve açık geçecek.
İç Anadolu Bölgesi: Az bulutlu ve açık geçecek.
Batı Karadeniz Bölgesi:  Az bulutlu ve açık geçecek.
Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu, zamanla Doğu Karadeniz’in doğusu yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Rize ve Artvin çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
Doğu Anadolu Bölgesi: Az bulutlu ve açık, doğu kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van ve Hakkari çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Az bulutlu ve açık geçecek.

Bazı İllerde Hava Durumu

İstanbul: Az bulutlu. (32)
Ankara: Az bulutlu ve açık. (34)
İzmir: Az bulutlu ve açık. (37)
Antalya: Az bulutlu ve açık. (40)
Adana: Az bulutlu ve açık. (36)
Samsun: Parçalı bulutlu. (27)
Erzurum: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (28)
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.