Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari kuşadası başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon

TÜRMOB'dan Öğretmenler Günü Mesajı

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu’nun, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir açıklamada bulundu.

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu’nun, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı;

“Kalkınmanın temel şartı olan eğitim ve öğretimin kalitesi, bir toplumun dünya üstündeki yerini belirler. Bir milletin modern ülkeler seviyesine erişebilmesi, eğitimin bilimsel yöntemlerle yapılması ile mümkündür.

Bu yolda öğretmenlerimiz, en zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimsemektedir. Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimiz, aydınlanmanın ve gelişmenin neferidir.

Bu kutsal ve meşakkatli mesleği yerine getiren öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, bu vesile ile Baş Öğretmen Ulu Önder Atatürk’ü saygıyla anıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.