Öne Çıkanlar kosgeb çin Alkın Kalkavan Kara liste 24 Haziran seçimleri Alpay Karadağ İyi Parti Kulp 25 Mart Gündemi 25 Mart 2017 Gündemi 23. Dünya Enerji Kongresinin ilk gününde hangi liderler bir araya geldi ege ihracatçı birlikleri

TÜSİAD Çalışanların 1 Mayıs Bayramını Kutladı

TÜSİAD Yönetim Kurulu tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

TÜSİAD'ın 1 Mayıs için yaptığı açıklamada şöyle denildi; “Emeğe ve çalışan haklarına saygı gösterilmesi ve iş sağlığı ve güvenliği başta olmak üzere çalışma koşullarının geliştirilmesi, toplumsal refahın vazgeçilmez bir unsurudur. Bu konularda sosyal diyaloğu esas alarak devlet, işçi ve işveren kesimleri olarak hep birlikte göstereceğimiz gayret çok değerlidir. 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün bir bayram coşkusuyla yaşanmasını diliyor; TÜSİAD Yönetim Kurulu olarak tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.