Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın

TÜVTÜRK'ten Ankara'ya Yeni Araç Muayene İstasyonu

TÜVTÜRK, Ankara’da il genelinde artan araç muayene talebini karşılamak amacıyla yeni araç muayene istasyonunu hizmete açtı. Kahramankazan’da açılan Ankara Lojistik Üssü istasyonu ile TÜVTÜRK’ün Ankara sınırları içindeki araç muayene istasyonu sayısı 8’e yükseldi.

TÜVTÜRK’ün yeni muayene konseptiyle inşa edilen Ankara Lojistik Üssü İstasyonu, 4 kanalıyla her araç tipine sadece randevuyla hizmet verecek.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı denetiminde Türkiye’de periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili tek kuruluş olan TÜVTÜRK, Ankara’da artan muayene talebine cevap verebilmek için il sınırları içinde yeni bir istasyonu hizmete açtı.

Sadece randevuyla hizmet verecek
Kahramankazan’da hizmete giren Ankara Lojistik Üssü istasyonu, TÜVTÜRK’ün Ankara sınırları içindeki 8’inci, Türkiye genelinde de 205’inci sabit araç muayene istasyonu oldu. TÜVTÜRK’ün yeni araç muayene istasyonu konseptine uygun inşa edilen Ankara Lojistik Üssü İstasyonu, 4 kanallı olarak sadece randevuyla hizmet verecek.

TÜVTÜRK’ün müşteri hizmetleri kalitesini yükseltmek için araç sahiplerinden gelen tüm talep ve önerileri değerlendirmesi kapsamında hizmete giren Ankara Lojistik Üssü İstasyonu, bölgede her tip aracın da muayenesinin daha kolay ve hızlı biçimde yapılmasını sağlayacak.

Yeni istasyon ile birlikte TÜVTÜRK’ün Ankara il sınırlarındaki istasyon sayısı 8’e yükseldi. Araç sahipleri, yeni açılan Ankara Lojistik Üssü Araç Muayene İstasyonu’nun yanısıra; Akyurt, Beypazarı, Gölbaşı, İvedik, İstanbulyolu, Polatlı ve Şereflikoçhisar Araç Muayene İstasyonları’nda da hizmet almaya devam edecek.

TÜVTÜRK’ün Ankara sınırları içinde ilçe ve köy merkezlerini ziyaret eden 1 gezici muayene istasyonu ve sadece traktörlere hizmet veren 1 gezici traktör muayene istasyonu da bulunuyor.

Randevular ücretsiz

Ankaralı araç sahipleri, il sınırları içinde bulunan muayene istasyonları için www.tuvturk.com.tr sitesinden veya TÜVTÜRK Çağrı Merkezi’nden ücretsiz randevu alabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.