Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen

Ülke Genelinde Önemli Bir Değişiklik Olmayacak

Hava sıcaklığında, Ülke genelinde önemli bir değişiklik olmayacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğünde yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güney ve doğusu, Karadeniz'in kıyı kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu, Güneydoğu Anadolu ile Kırklareli'nin kıyı kesimleri, Hatay, Artvin ve Elazığ ile bu sabah ilk saatlerde İzmir ve Isparta çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Van, Bitlis, Muş, Diyarbakır, Batman, Siirt çevreleri ile Ağrı'nın güneyi, Şırnak ve Hakkari'nin kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar'ın Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, yurdumuzun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Batı Karadeniz'in batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde (30-70 km/sa) esmesi bekleniyor.

Meteroloji Genel müdürlüğü, Kuvvetli yağış ve Rüzgar uyarısında bulunarak, Van, Bitlis, Muş, Diyarbakır, Batman, Siirt çevreleri ile Ağrı'nın güneyi, Şırnak ve Hakkari'nin kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması, Marmara, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Karadeniz'in batısında kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde esmesi (30-70 km/sa ) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA BÖLGESİ:Parçalı ve çok bulutlu, Kırklareli'nin kıyıları, Bursa, İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Kocaeli, Sakarya ile Yalova çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli yer yer fırtına şeklinde (30-70 km/sa) esmesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu, bölgenin kuzeyi yer yer çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde İzmir ve Kuzey Ege kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli yer yer fırtına şeklinde (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu, bölgenin doğusu yer yer çok bulutlu, Hatay çevreleri ile bu sabah ilk saatlerde Isparta çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor

BATI KARADENİZ BÖLGESİ: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Elazığ çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Van, Bitlis, Muş çevreleri ile Ağrı'nın güneyi, Şırnak ve Hakkari'nin kuzey kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı yer yer çok bulutlu, bugün (Cuma) sabah saatlerinde sağanak yağışlı (15)
İZMİR
Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde hafif sağanak yağışlı (21)
ADANA:
Parçalı ve az bulutlu (28)
ANTALYA:
Az bulutlu ve açık (27)
ANKARA:
Parçalı yer yer çok bulutlu (17)
SAMSUN:
Parçalı ve çok bulutlu, bugün  öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı (17)
TRABZON:
Parçalı ve çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı (17)
ERZURUM:
Parçalı ve çok bulutlu, bugün aralıklı yağmurlu (12)
DİYARBAKIR:
Parçalı çok bulutlu, bugün aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. (17)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.