Öne Çıkanlar gündem özeti gündem başlıkları Afrin Hakkari çin pkk Muhbir ysk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik

Ülkü Ocakları Halep’e Yardım Gönderdi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın yürüttüğü yardım kampanyası kapsamında 9 tır insani yardım Suriye Türkmenlerine ulaştırıldı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'ndan yapılan açıklamada, Suriye’de zor şartlarda yaşayan Türkmenlere Ülkü Ocakları tarafından insani yardım gönderildiği ifade edildi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, yardımları bizzat teslim etmek için Hatay Cilvegözü Sınır Kapısı’na geldi ve yardım konvoyunu Türkmen temsilcilerine teslim etti.

Kılavuz, 9 tırdan oluşan yardım konvoyunun 50 ton un, 9 bin adet gıda ve 4 bin 368 adet su kolisinden oluştuğunu ve toplam harcamanın 500 bin TL’nin üzerinde olduğunu belirterek şunları söyledi: "Bu denli büyük bir yardımı yapmamıza vesile olan gece gündüz demeden fedakarca çalışan kıymetli Ülküdaşlarıma ve ekmeğinin yarısını bölüp soydaşına gönderecek kadar engin gönüllü olan, yegane güç kaynağımız Büyük Türk Milleti'ne teşekkürlerimi sunuyorum.” 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.