Öne Çıkanlar İyi Parti kosgeb çin  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri BGMP 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası Emirates NBD Bank PJSC 1 Haziran 2021 tarihine kadar Ankarada uygulanacak koronavirüs önlemleri Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kara liste

Ünlü İş Adamı Refik Baydur Hayatını Kaybetti

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Onursal Başkanı, Türkiye Kimya, Petrol, Lastik ve Plastik Sanayii İşverenleri Sendikası’nın (KİPLAS) Yönetim Kurulu Başkanı, işveren camiasının önemli ismi Refik Baydur hayatını kaybetti.

TİSK'in Refik Baydur’un ölümü üzerine yayımladığı mesajda şu ifadeler yer aldı:
“1964-1989 Döneminde Konfederasyonumuzun Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Vekilliği görevlerini ifa eden Baydur, 1989 yılından itibaren 3 dönem üst üste, 15 yıl boyunca sürdürdüğü TİSK Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden 26 Aralık 2004 yapılan başkanlık seçiminde kendi isteği ile aday olmayarak ayrılmıştır.
Refik Baydur gerek TİSK Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı süresince, gerek sonrasında Türk endüstri ilişkilerine ve çalışma barışına büyük katkılarda bulunmuş, işçi-işveren ilişkilerinde sosyal diyalog ve işbirliğinin gelişimini ve önderliğini sağlamıştır.
Camiamız kendisini asla unutmayacaktır.
Merhumun naaşı 20 Eylül 2016 Salı günü Teşvikiye Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecektir.
Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, işveren camiasına ve endüstri ilişkileri dünyasına başsağlığı dileriz.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.