Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin erdoğan pele kaç dünya kupası kazandı umut oran zamanında başlamayan filmler şampiyon rekor sınırların ihlali tüik tamer hassan filmleri çin David Dastmalchian

Vali Civelek: Şu Ana Kadar Bir Can Kaybımız Bulunmamakta

Muğla Valisi Esengül Civelek, "Şu ana kadar intikal eden bir can kaybımız bulunmamakta maddi hasarlar vardıysa da bunların zaten incelemesi araştırması da süreçte gerçekleşecektir. Şu an olumsuz bir durum yok" dedi.

Vali Civelek, Ege'de yaşanan Richter ölçeğine göre 6.3 şiddetindeki depremin ardından açıklamada bulundu. Depremin Muğla'da güçlü hissedildiğini belirten Civelek, "Şu ana kadar ilimiz genelinden olumsuz bir haber almadık depreme ilişkin. Tabii ki henüz çok yeni arkadaşlarımızla birlikte detayda çalışıyoruz ama ancak şu ana kadar intikal eden bir can kaybımız bulunmamakta maddi hasarlar vardıysa da bunların zaten incelemesi araştırması da süreçte gerçekleşecektir. Şu an olumsuz bir durum yok. Vatandaşlar sokakta. Bunun artçıları da olabilecektir. Depremin bir travma, korku yarattığını biliyoruz ama bizler için önemli olan şu ana kadar ilk gelen bilgiler çerçevesinde olumsuz bir haberle karşılaşmadık" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.