Vali Topaca: Eylül Yağlıkara’nın Failleri En Ağır Şekilde Cezalandırılacak

Ankara Valisi Ercan Topaca, 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara cinayetine ilişkin, “Faillerin en ağır şekilde cezalandırılacağını, hukuk nezdinde ne gerekiyorsa yapılacağını bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

Ankara’nın Polatlı ilçesinde 22 Haziran’da kaybolan ve dün toprağa gömülü olarak cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’nın bugün Uzunbeyli Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreni sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ankara Valisi Topaca, Yağlıkara cinayetinin takipçisi olacağını belirterek, “Bütün milletimizin bu işten, hunharca, canice olaydan olumsuz etkilendiğini, herkesin duygularının kabardığının, acıma hissinin bu canice olayın tepkisi içerisinde bu işin faillerinin hak ettikleri cezayı çekmesi konusunda kamuoyunun da bir beklentisi var” diye konuştu.

Vali Topaca, Eylül Yağlıkara’nın ailesi ve yakınları ile vatandaşların devlete güvenmeleri gerektiğini söyleyerek, “ Faillerin en ağır şekilde cezalandırılacağını, hukuk nezdinde ne gerekiyorsa yapılacağını bir kez daha ifade etmek istiyorum. Biz, kaymakamımız, başsavcımız, emniyetimiz, jandarmamız bu olayı takip edecek” ifadelerini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.