Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Pandemi yunanistan Akşener

Vali Topaca Ostimli Sanayicilerle Buluştu

Ostim Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamı ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD) Başkanı Nedret Yener ile yönetim kurulu üyeleri, Ankara Valisi Ercan Topaca’yı makamında ziyaret etti.

Üretimi, üreticiyi, sanayiciyi sevdiğini belirten Vali Topaca, Ankara’da artık inşaata değil, üretime dönük yatırım yapılmasının şart olduğunu ifade etti. Başkentte konut stoku fazlasının olduğunu söyleyen Vali Topaca, inşaat şirketlerine, bina yapmak yerine üretime yönelmeleri tavsiyesinde bulundu. Vali Topaca’nın üreten kesimle bütünleşmiş, sanayici dostu olduğunu söyleyen Nedret Yener de, “Varlığınızı ve gücünüzü her zaman arkamızda hissediyoruz” dedi.

Savunma Sanayisi Yerli Milli Olmalı

Özellikle savunma sanayisine yönelik yatırımların ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirten Vali Topaca, “Savunma sanayisinde yerli ve milli üretimi arttırırsak mücadelemiz de güçlü olur. Biz savunma sanayisini ilgilendiren her türlü girişimde, yatırım ve üretimde sanayicinin yanındayız” dedi.

ANFA İle Emniyet İş birliği Yapacak

Ankara’nın güvenliğine ilişkin olarak da aynı zamanda ORSİAD Genel Sekreteri olan ANFA Genel Müdürü Orhan Kaya ve Vali Topaca, Emniyet ve ANFA’ya bağlı güvenlik birimlerinin ortak hareket etmesi konusunda görüş birliğine vardı. Bu iş birliği ile Büyükşehir’ bağlı ANFA’nın güvenlik kameraları ile Emniyet’in entegre hale gelmesi hedefleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.