Öne Çıkanlar medicana Goggle ENERJİ İŞBİRLİĞİ yunanistan meteoroloji haberleri Peru Dışişleri Bakanı Ana Maria Sanchez POLİS EKİPLERİ celal adan binali yıldırım Panathinaikos esnaf 1 Aralıkta Vizyonda Yer Alacak Yeni Filmler

Van 4.1 Şiddetiyle İkinci Kez Sarsıldı

Van’ın Gevaş ilçesi ikinci kez sallandı. 4.5 şiddetindeki ilk depremden bir buçuk saat sonra kaydedilen sarsıntı Richter ölçeğine göre 4.1 şiddetinde.

AFAD’ın verilerine göre, Van’ın Gevaş ilçesine bağlı Kurultu Köyü’nün yakınlarında bugün ikinci kez Richter ölçeğine göre 4 şiddetinin üzerinde deprem oldu. 4.1 şiddetindeki deprem, saat 21.09'da meydana geldi. 4.5 şiddetindeki ilk depremden yaklaşık bir buçuk saat sonra kaydedilen sarsıntı, yerin 13.5 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.