Öne Çıkanlar İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kosgeb ak parti Op. Dr. Volkan Erdoğan İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri BGMP 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası

Vergi Yapılanmasında Son Gün

Kamu alacaklarının yeniden yapılanmasını isteyen vatandaşlar, Altındağ Belediyesine akın etti. Vergi yapılanması için Altındağ Belediyesi’nin 25 personeliyle çalışan Hizmetler Maliye Müdürlüğü’ne gelen vatandaşlar hiçbir zorluk yaşamadan en kısa sürede işlemlerini gerçekleştirdi. Altındağ Belediyesi Hizmetler Maliye Müdürlüğü vatandaşlara en iyi şekilde hizmet verirken, son gün nedeniyle oluşan kalabalık dikkatlerden kaçmadı.

Bu Uyarıya Kulak Verin

6736 Sayılı ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun’ kapsamındaki işlemler 19 Ağustos 2016 tarihinde başladı. Altındağ Belediyesi, önce 31 Ekim’e daha sonra 25 Kasım’a kadar uzatılan yapılandırma işlemleri süresince 25 bin vergi mükellefine kapılarını açtı. Bu süreç içerisinde en fazla işlem yapılan günlerden biri de son gün oldu.

Yapılandırma işlemini son güne bırakan vatandaşlar, Altındağ Belediyesi personelleri sayesinde işlemlerini en kısa sürede tamamladı. Altındağ Belediyesi Mali Hizmetler
Müdürlüğü ise vergi mükelleflerine önemli bir uyarıda bulundu. Vergi yapılanmasından faydalanmak isteyen vatandaşların ilk iki taksitini mutlaka ödemesi gerektiğini vurgulayan Mali Hizmetler Müdürü Orhan Babuccu, peşin ve birinci taksit ödemeleri için son günün 30 Kasım 2016 olduğunu bir kez daha hatırlattı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.