Vodafone Türkiye’den Dünyaya Yönetici Transferi

Vodafone Türkiye Vodofone Grubu’na başarılı yöneticiler göndermeye devam ediyor. Bu ayın 19’unda transfer olan iki yöneticiyle birlikte Vodafone Türkiye’nin dünyaya ihraç ettiği yönetici sayısı toplamda 150’ye ulaştı.

Vodafone Türkiye, Vodafone Grubu’na yönetici transfer etmeye devam ediyor. Son olarak Vodafone Türkiye İnsan Kaynaklarından Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Kalay ve Ücretlendirme ve Çalışan İlişkileri Direktörü Burak Balkış Vodafone Grubu içinde çeşitli üst düzey pozisyonlara atandı. Böylece Vodafone Türkiye’nin dünyaya ihraç ettiği yönetici sayısı 150’ye ulaştı.

19 Haziran 2018 – Vodafone Grubu içinde önemli bir yetenek havuzu haline gelenVodafone Türkiye’nin yurtdışına transfer ettiği yönetici sayısına 2 isim daha eklendi. Vodafone Türkiye İnsan Kaynaklarından Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Kalay, Vodafone Grubu Teknolojiden Sorumlu İnsan Kaynakları Direktörlüğüne, Vodafone Türkiye Ücretlendirme ve Çalışan İlişkileri Direktörü Burak Balkış ise Vodafone Grubu Ürün ve Servisler İnsan Kaynakları Direktörlüğüne atandı. Böylece, Vodafone Türkiye’nin dünyaya ihraç ettiği yönetici sayısı 150’ye ulaştı. 

Vodafone Türkiye’nin başarı reçetesini yurtdışına taşıyacaklar

Vodafone Türkiye ailesine Mayıs 2012’de katılan Pınar Kalay, şirketin Stratejik İnsan Kaynakları yapılanmasının kurulmasına ve güçlü bir işveren markası haline gelmesine öncülük etti. Kalay ayrıca, çalışan odaklı yüksek performans kültürü yaratma, çalışanların farklı yaşam evrelerinde ihtiyaçlarının belirlenmesi, Transformasyonel Liderlik Programı, İK stratejilerinde “dönüşüm liderliği” sürecini başlatarak, dijital transformasyonun gerçekleştirilmesinde katkısı olan “DijitalSen” ve Agile çalışma metodolojisi gibi birçok stratejik projeyi yönetti; çalışan bağlılığı ile ilgili aktif çalışmalar yaptı. Yaptığı bu çalışmalarla Vodafone Türkiye’nin “Great Place To Work” Birincilik Ödülü ve “Cross Generation Collaboration” Özel Ödülü almasına liderlik eden Kalay, aynı zamanda “Çeşitlilik ve Dahiliyet” alanında Vodafone Türkiye’yi farklı yönetim kurullarında temsil ederek bu konudaki bilinçlenmeye katkıda bulundu.

Vodafone Türkiye ailesine Mayıs 2004’te katılan Burak Balkış, maliyet bilincini ve duyarlılığını şirket kültürü haline getirmeye aracılık eden “Benim Vodafone’um Benim İşim” projesinde stratejik rol aldı; insan kaynakları alanında betimsel ve öngörüsel analiz yapabilmeye olanak sağlayan “İK analitiği” sistemlerinin kurulması, çalışanların kendi ihtiyaçlarına uygun “Esnek Çalışma” modeli ve “Yan Fayda” uygulamaları konusunda liderlik yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.