Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari kızılay atatürk Sertab Erener

Yeni İçtüzük Değişikliği İlk Kez Uygulandı: Meclis Başkanı Oturumu Fraksız Açtı

 Meclis olağanüstü toplandı, 26 maddelik içtüzük değişikliği de ilk kez uygulandı. Meclis Başkanı frak yerine takım elbise giydi, kavaslar ilk kez yeni kıyafetleri ile görüldü. Liderler de Genel Kurul’da hazır bulundu.

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanı İsmail Kahraman Başkanlığı’nda toplandı. Meclis, Genel Kurul’da, Kuzey Irak’a operasyon yetkisi veren tezkere görüşmeleri için olağanüstü toplandı.

Liderler Genel Kurulda

Genel Kurul’da Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de oturuma katıldı.

26 maddelik içtüzük değişikliği de ilk kez uygulandı. Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Meclis Başkanı olarak ilk kez oturumu fraksız yönetti. Kavaslar da yeni kıyafetleri ile oturuma katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.