Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Yeni  KHK Yayımdandı: Arif Erdem Ve Hakan Şükür’ün Madalyaları Geri Alındı

 Resmi Gazete’de yayımlanan 692 sayılı KHK ile eski futbolcular Hakan Şükür ve Arif Erdem’in madalyaları geri alındı.

Resmi Gazete’nin 14 Temmuz’da yayımlanan mükerrer sayısında 692 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) yayımlandı. 692 sayılı KHK ile kamuda görevden almalar ve göreve iadeler, öğrencilikten uzaklaştırmalar ve öğrenciliğe iadeler gerçekleşti. Öte yandan bazı emekli TSK personelinden rütbeleri geri alındı ve eski futbolcular Arif Erdem ile Hakan Şükür’ün madalyaları geri alındı.

Resmi Gazete’de yayımlanan 692 sayılı KHK ile 7 bin 395 kişi kamu görevlerinden çıkartıldı.
692 sayılı KHK ile kamuda görevden almalar ve göreve iadeler, öğrencilikten uzaklaştırmalar ve öğrenciliğe iadeler gerçekleşti. Öte yandan bazı emekli TSK personelinden rütbeleri geri alındı.

Vali Mutlu Görevinden Uzaklaştırıldı
Yayımlanan 692 sayılı KHK ile toplam 7 bin 395 kişi kamu görevlerinden uzaklaştırıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü’nden 2 bin 303 polis, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler personeli bin 486 kişi, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı 181, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı 180 asker, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı 185 asker kamudaki görevlerinden uzaklaştırıldı. Öte yandan İstanbul Eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu da 692 sayılı KHK ile görevinden alındı.

312 Personel Görevlerine İade Edildi, 342 Emekli Askerin Rütbeleri Geri Alındı
Resmi Gazete’de yayımlanan 692 sayılı KHK ile 312 kişi kamudaki görevlerine iade edildi, 342 emekli TSK personelinin rütbeleri alındı, daha önce kapanan bir dernek tekrar açıldı ve yurtdışında öğrenim gören 9 kişinin öğrencilikle ilişkisi kesildi.
Resmi Gazete’nin 14 Temmuz’da yayımlanan mükerrer sayısında 692 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) yayımlandı. 692 sayılı KHK ile kamuda görevden almalar ve göreve iadeler, öğrencilikten uzaklaştırmalar ve öğrenciliğe iadeler gerçekleşti. Öte yandan bazı emekli TSK personelinden rütbeleri geri alındı.

692 sayılı KHK ile 312 personel kamudaki görevlerine iade edildi. İadelerin en fazla gerçekleştiği kurumlar 56 personel ile İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler, 49 personel ile Adalet Bakanlığı, 36 personel ile Diyanet İşleri Başkanlığı ve 40 personel ile Milli Eğitim Bakanlığı olurken 26 akademisyen üniversitelerine geri döndü.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden emekliye sevk edilen, kendi isteğiyle emekli olan, silahlı kuvvetlerden ayırma cezası alan, devlet memurluğundan çıkarılan, sözleşmeleri fesih edilen, müstafi sayılan asker, memur ve işçilerden 342’sinin rütbeleri alındı ve emekli kimlikleri iptal edildi.

Erzincanlı Sanayici Ve İşadamları Derneği Tekrar Açıldı
Bugün yayımlanan 692 sayılı KHK ile daha önce kapatılan ve İstanbul’da faaliyet gösteren Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği tekrar açıldı.

Yurtdışında Öğrenim Gören 9 Kişinin Öğrencilikle ilişkisi Kesildi
İngiltere, Amerika ve Kanada’da öğrenim gören 9 kişinin öğrencilikle ilişkileri kesildi. Öte yandan Amerika’da öğrenim gören ve daha önce öğrencilikle ilişkisi kesilen bir kişi öğrenciliğe iade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.