Öne Çıkanlar Arap Çin Büyükelçiliği Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi Çin Eximbanktan 300 Milyon Dolar Kredi Sağladı Çin Devlet Konseyi Gümrük Tarifesi Komisyonu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan galataport uyuşturucu seçim BM Turizm EKütüphanesi Çelebi Havacılık

Yeşilay’da Bayrak Değişimi

M. Nurullah Atalan, Yeşilay Genel Müdürlüğü görevine getirildi. Atalan, Eylül ayı itibariyle göreve başladı.

M. Nurullah Atalan kimdir?

M. Nurullah Atalan, yaklaşık 20 yıl boyunca farklı sektörlerde görev aldı. Koç Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi gibi farklı lokasyon ve kitleleri içinde bulunduran, sinerjik yönetimin büyük önem taşıdığı genç neslin eğilimlerini, trendlerini bilen kurumlarda, yöneticilik yaptı. 2017’de Yeşilay’da İdari İşler Müdürü olarak göreve başlayan Atalan, 2019 yılında Yeşilay Genel Müdür Yardımcısı olurken, 2020 Eylül ayı itibariyle de Yeşilay Genel Müdürlüğü görevini üstlendi. Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünde tamamlayan Atalan, İngilizce biliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.