Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

Yıldırım’dan Kılıçdaroğlu’na Yürüyüş Çağrısı: FETÖ’cülerle Yürüme

Başbakan Binali Yıldırım, CHP’nin başlattığı, “Adalet Yürüyüşü”nü eleştirerek, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na bu yürüyüşü bitirmesi çağrısında bulundu. Yıldırım, “Ana muhalefet partisi de yürümeye başlamış, buradan söylüyorum, FETÖ'cülerin, bölücülerin ayakta alkışladığı bu yürüyüş milli bir yürüyüş değildir” dedi.

Başbakan Yıldırım, Erzurum’da AK Parti’nin düzenlediği bayramlaşma töreninde konuştu. Cumhurbaşkanlığını getiren anayasa değişikliği üzerine konuşan Başbakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, “milletin adamı” olarak bahsetti. Erzurumluların vatan, millet sevgisinden bahseden Yıldırım, “Erzurum tarih boyunca Vatan hainlerine işgalcilere göz açtırmamıştır. Tüm şehitlerimizin gazilerimizi şükranla anıyorum. 15 Temmuz şehitlerimizi de rahmetle şükranla anıyorum.  Erzurum Mülk-ü İslam'ın kilidi olduğu sürece al bayrağımız inmeyecektir” dedi.

Terörün bayramda da boş durmadığını kaydeden Yıldırım, şöyle devam etti:

“Bizim mutlu günümüzü kana bulamak istediler. Hatay'da canlı bomba eylemi yapmaya çalışan beş terörist ele geçirildi, terör örgütleri mübarek günde de boş durmadı, mutlu günümüzü yaslı güne çevirmek için gayret etti. Birliğimizi beraberliğimizi kimse bozamaz. Kimsenin bu birliğe beraberliğe halel getirmesine müsaade etmeyiz.  Ne yaparsa yapsınlar birliğimizi kardeşliğimizi bozamazlar. Kim masum insanlara saldırıyor cana mala kast ediyorsa biz onların karşısındayız. Bu alçaklar canımızı yaksa da bizi üzse de hiçbir zaman kirli emellerine uluşamayacaklardır. Binlerce yıllık kardeşliğimizi asla bozamayacaklar. 80 milyonun bayram kucaklaşmasını katiyen engellemeyecekler.”

“Bu Sevdadan Vazgeç”

Başbakan Binali Yıldırım, “Adalet Yürüyüşü” başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hem eleştirdi, hem de çağrıda bulundu.
Yıldırım şöyle dedi:

“Ana muhalefet partisi de yürümeye başlamış, buradan söylüyorum, FETÖ'cülerin, bölücülerin ayakta alkışladığı bu yürüyüş milli bir yürüyüş değildir. Bizim yürüyüşümüz gelecek içindir, istiklal içindir. Sayın Kılıçdaroğlu bu sevdadan vazgeç. Bölücülerle, FETÖ'cülerle gideceğin bir yer yok. Gel milletin arasına milletle beraber yürü. Hiçbir zaman krizlerden, darbelerden medet ummadık ve kaos için fitne için yollara düşmedik. Bu şekilde yapanlara da asla prim vermedik. Milletin iznini almadan hiçbir yola çıkmadık. Bölücülerle FETÖ’cülerle gideceğin yer çıkmaz sokaktır.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.