Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert

Yıldırım’dan SİHA Açıklaması:"Devletin Parasıyla Geçinip Utanmadan Bunları Söyleyebiliyorlar"

Başbakan Binali Yıldırım, “Bu iftiraları sorumsuzca seslendirenlere yazıklar olsun. Bu ülkede yaşayıp bu devletin parasıyla geçinip utanmadan sıkılmadan hala bunları söyleyebiliyorlar. Burada soruyorum önünüzde iki yol var. Bugün yalanla dolanla devlete güvenlik güçlerine çamur atmaya çalışıp teröre açıktan destek veriyorsunuz. Yarın oy istemek için vatandaşın önüne gittiğinizde bu milletin yüzüne nasıl bakacaksınız?” dedi.

Başbakan Yıldırım, ATO Congresium’da düzenlenen Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuştu. CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun dikkat çektiği Hakkari’de vatandaşların silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile bombalandığı iddialarına değinen Yıldırım şöyle konuştu:
“Ne yazık ki hala teröre destek verme alışkanlığının devam ettiğini görüyoruz. Neymiş efendim silahlı insansız hava araçlarına karşılarmış. Niye karşısınız? Vatandaşın hayatına kast eden, ‘yol medeniyettir’ diye yol yaparken alçakça öldürülen o işçiler varken sesi çıkmayanlar, korucuya polise askere jandarmaya gözünü kırmadan silah doğrultan alçakları teknolojinin verdiği imkanlarla bertaraf ederken neye karşı çıkıyorsunuz? Siz bu lafları edeceğinize önce adalet diye yürüdüğünüz yollarda kimin koluna girdiğinize bakın da ondan sonra konuşun. Bu iftiraları sorumsuzca seslendirenlere yazıklar olsun. Bu ülkede yaşayıp bu devletin parasıyla geçinip utanmadan sıkılmadan hala bunları söyleyebiliyorlar. Burada soruyorum önünüzde iki yol var. Bugün yalanla dolanla devlete güvenlik güçlerine çamur atmaya çalışıp teröre açıktan destek veriyorsunuz. Yarın oy istemek için vatandaşın önüne gittiğinizde bu milletin yüzüne nasıl bakacaksınız?” 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.