Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Kovid19 cumhurbaşkanı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ALTAY HAVA HAREKATI ihracat

Yurt Geneli Parçalı ve Çok Bulutlu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre yurdun geneli parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz, Doğu Karadeniz, Güneydoğu Anadolu bölgesi ile Muğla, Aydın'ın güney kesimleri, Denizli, Hatay, Osmaniye, Konya, Kastamonu'nun kıyı kesimleri, Sinop, Ordu, Bingöl, Elazığ, Bitlis, Siirt, Muş, Bingöl, Ağrı ve Şırnak  çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ile kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

Hava sıcaklığı yurdun kuzey ve doğu kesimlerinde yağışla birlikte 1 ila 4 derece azalacak. Rüzgarın ise genellikle güney ve güneybatı, Kıyı Ege ve Marmara'da kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bölgelerde Hava Durumu

Marmara: Parçalı bulutlu geçecek.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, Denizli ve Muğla çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batısı ile Hatay, Osmaniye çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla Sivas'ın kuzey kesimleri ile gece saatlerinden sonra Konya çevreleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Sinop ve Kastamonu'nun kıyı kesimleri öğle saatlerinden sonra yağmurlu. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçecek.

Doğu Anadolu: Çok bulutlu, Bitlis, Şırnak çevreleri ile bu sabah saatlerinden itibaren Elazığ, Bingöl, Muş ,Ağrı çevreleri aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde bölge geneli, öğle saatlerinde Adıyaman ve Diyarbakır'ın kuzey kesimleri ile akşam saatlerinden sonra Batman ve Siirt çevreleri yağmurlu geçecek.

Bazı İllerde Hava Durumu

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu. (7)
İstanbul: Parçalı bulutlu. (12)
İzmir: Parçalı ve çok bulutlu. (14)
Adana: Parçalı ve çok bulutlu. (17)
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı. (18)
Bolu: Parçalı ve çok bulutlu. (2)
Trabzon: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, iç ve yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı. (11)
Erzurum: Çok bulutlu. (3)
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde kuzey kesimleri yağmurlu. (9)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.