Öne Çıkanlar medicana Fan Jinshi Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ atatürkçü düşünce derneği 15 temmuz için ne dedi Haymananın kurtuluş gününe kimler katıldı mustafa ceceli KHK nedir Fatih Satır Galatasaray Manchester United hülya avşar Goggle meteoroloji haberleri

Yurt Genelinde Aranan Şahıs Operasyonu

Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler dün yurt çapında aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon düzenledi. Aranan bin 314 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, yurt genelinde “Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik Operasyon” düzenlendi. Dün gerçekleşen operasyonda 2 bin 556 ekip ve 6 bin 832 personel görev alırken 3 bin 53 ikamete girildi. Aranan bin 314 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilirken bu şahısların suçlara göre dağılımı, “Adam öldürme 13, hırsızlık 169, yaralama 175, cinsel suçlar 25, yağma suçu 33, dolandırıcılık 73, uyuşturucu madde ticareti yapmak 35, FETÖ/PDY örgütüne üye olmak 4 ve diğer suçlardan 787” olarak gerçekleşti.

Öte yandan adli mercilere sevk edilenler arasında, 2 yıla kadar hapis cezası ile aranan 646, 5 yıla kadar hapis cezası ile aranan 230, 10 yıla kadar hapis cezası ile aranan 92, 20 yıla kadar hapis cezası ile aranan 21, 20 yıl ve üzeri hapis cezası ile aranan 5 şahıs bulunuyor. Ayrıca, 994 hükümlü şahıs ile yakalama emri ile aranan 320 kişi de adli mercilere sevk edildi. Operasyonda 3 kurusıkı tabanca, 3 ruhsatsız tabanca, 4 av tüfeği, 2 kesici alet, 36 mermi, 40 gram esrar ve 29 kök Hint Keneviri ele geçirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.