Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert Melatonin hormonu

Yurt Genelinde Sıcaklık Artıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, öğle saatlerinde Edirne, Kırklareli ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı kıyı (Edremit, Ayvalık, Burhaniye ve Gömeç) ve İzmir'in batı ilçelerinin (Çeşme, Karaburun ve Urla), akşam saatlerinden sonra Marmara, Batı Karadeniz'in batısı, İzmir, Manisa, Aydın, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile Adana'nın kuzey ve Hatay'ın doğu ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı, Türkiye genelinde artarak mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Rüzgar ise genellikle güney, Karadeniz kıyılarında doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Edirne, Kırklareli ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinin (Edremit, Ayvalık, Burhaniye ve Gömeç), akşam saatlerinden sonra bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde İzmir'in batı ilçelerinin (Çeşme, Karaburun ve Urla), akşam saatlerinden sonra İzmir il geneli ile Manisa ve Aydın çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Osmaniye ve Kahramanmaraş çevreleri ile Adana'nın kuzey ve Hatay'ın doğu ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, kuzeybatı kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Bolu, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, kuzey ve batısının yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Parçalı, zamanla yer yer çok bulutlu. (17)

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı. (13)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde batı ilçeleri (Çeşme, Karaburun ve Urla) ile akşam saatlerinden itibaren il geneli sağanak yağışlı. (20)

ADANA: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde kuzey ilçeleri sağanak yağışlı. (24)

ANTALYA: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu. (20)

SAMSUN: Parçalı bulutlu.(15)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu. (6)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu.(17)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.