Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener yunanistan esnaf

Zorlu PSM Yeni Sezona Hazır

Zorlu PSM, bu sene de dünyanın dört bir yanından gelen sanat dünyasının farklı alanlarından isimleri sanatseverlerle buluşturacak. Yeni sezondan ilk isimler açıklandı.

Sanat dünyasının farklı mecralarından isimleri her sene ağırlayan Zorlu PSM, yeni sezonunda sahne alacak isimleri açıkladı. Son zamanların ilgi çeken ismi Alice Merton’ın, bir klasik olan Ghost filminin müzikalinin; metal müzikseverlerin heyecanla beklediği gruplardan Empyrium’ın ve verdiği sekiz yıl aranın ardından ilk defa dünya turnesine çıkan müzik dehası Imogen Heap’in göze çarptığı programda iki müzik festivali de duyuruldu. Farklı müzik türlerinin sevenlerini bir çatı altına toplanmaya çağıran MIX Festival 16 - 17 Kasım tarihlerinde; yaratıcılık ve teknolojiyi buluşturmayı hedefleyen Sónar Istanbul ise 8 - 9 Mart 2019 tarihlerinde Zorlu PSM’de olacak. Yakın zamanda başka isimlerin de açıklanacağı paylaşılan Zorlu PSM’in yoğun programına, web sitelerinden ulaşılabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.