Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

12. Travel Turkey Başlıyor

Ülke ve dünya turizm devlerini bir araya getiren Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi, 6-8 Aralık 2018 tarihleri arasında kapılarını 12’nci kez açacak. Binlerce kişinin ziyaret etmesi beklenilen fuarda Marmaris Belediyesi de yer alacak. Stantta "Aktif Tatilin Merkezi Marmaris" tanıtılacak.

Marmaris Belediyesi'nin Salon B, A220 numarada yer alan stantında 6 Aralık Perşembe günü, saat 15.00'da düzenlenecek kokteyline tüm turizmciler davetlidir.

Fuar dünyanın önemli tur operatörleri ve seyahat acentelerini katılımcı firmalarla buluşturacak. İki gün sürecek alım heyeti kapsamında fuar katılımcılarının yeni iş bağlantıları kurması ve ülkenin turizm gelirlerini artıran sözleşmelere imza atması hedefleniyor.

Anahtar Kelimeler:
Marmaris BelediyesiStant
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.