Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan Arap

16. Çevre Kısa Film Festivali Sona Erdi

16. Uluslararası Çevre Kısa Film Festivali sona erdi. Festivalde birinciliği Doğukan Akın’ın Alarga filmi kazanırken, halk jürisi birincilik ödülünü Ağ Avı filmiyle Abdülkadir Işık aldı.

Çevre Kısa Film Festivali ödül töreni, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköylü Sanatçılar Derneği (BASAD) Başkanı A.İlhan Gülek ve Festival Yönetmeni Vural Çavuşoğlu’nun ev sahipliğinde Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapıldı.      

                                                                                                              

“DENİZ DEYİNCE AKLIMIZA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK GELİYOR”

Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu bu yılki temanın "deniz" olduğunu anımsatarak, “Deniz deyince, bazılarının aklına denizleri doldurup rezidans yapmak geliyor ama bizim aklımıza masmavi deniz gözlü Mustafa Kemal Atatürk geliyor. Çevre Kısa Film Festivali’nin ev sahipliğini yapma onurunu bize verdikleri için BASAD’a, Çevre Film’e, değerli jüri üyelerine, sanatçılarımıza, üniversitelerimize, çevre duyarlılığı olan katılımcı ve siz İstanbullulara şahsım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Deniz temasının dolaylı ya da doğrudan ele alındığı ve en çok 20 dakikalık, kurmaca, belgesel, canlandırma ve deneysel türlerdeki 100’ü aşkın kısa film bu yıl festivalde yarıştı. Sinema Onur Ödülü’nü Yapımcı Mehmet Soyarslan, birinciliği Doğukan Akın’ın Alarga filmi kazanırken, halk jürisi birincilik ödülünü Ağ Avı filmiyle Abdülkadir Işık aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.