Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd chp Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

17 Ülkeden 43 Sanatçı Kuşadası'nda Buluştu

Kuşadası Belediyesi'nin destekleriyle, Mehmet Nuri Göçen Vakfı ve Uluslararası Kültür Sanat Diyalogları Derneği tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Mehmet Nuri Göçen Resim Çalıştayı renkli bir törenle sona erdi. Oldtown Tanneries’te düzenlenen törende çalıştay sürecinde katılımcı sanatçılar tarafından hazırlanan eserler sergilendi. 

17 ülkeden 43 sanatçının katıldığı 6 . Uluslararası Mehmet Nuri Göçen Resim Çalıştayı’nın kapanış törenine çok sayıda davetlinin yanı sıra Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Turan, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Seyfi Seyhan Suvari,  Ayşe Şerifoğlu, Mehmet Nuri Göçen Vakfı Başkanı Naile Göçen Çukurova ve çalıştay sanatçıları katıldı.

İçlerinde  Polonya, Hollanda, Tacikistan, Malezya, Singapur, Cezayir, İran, Irak,Pakistan Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri'nden 43 sanatçının yer aldığı çalıştay kapsamında liseler ve üniversiteler arası düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ve çalıştaya katılım sağlayan eğitmen ve sanatçılara  protokol üyeleri tarafından sertifikaları verildi. Törenin ardından davetliler çalıştay seçkilerinin yer aldığı  sergi alanını dolaştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.