Öne Çıkanlar chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi Yeşim Arı Kimdir Doğuş Balbay Tango Nouve

19 Mayıs Coşkusu Gökyüzünü Aydınlattı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Covid-19 salgınına rağmen Kuşadası’nda büyük bir coşku ile kutlandı. Koronavirüs sebebi ile geleneksel etkinliklerin yapılamaması 19 Mayıs coşkusunu engelleyemedi.  Akşam saat 21.00’da Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen havai fişek ve ışık gösterisi sayesinde vatandaşlar evlerinin balkonlarında bayram coşkusunu yaşadı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, bu yıl Covid 19 salgını nedeniyle evlerde ve balkonlarda kutlanırken Kuşadası Belediyesi, kent sakinlerinin bayram coşkusunu doyasıya yaşayabilmesi için bando, orkestra ve DJ eşliğinde bir program düzenledi. Türk bayraklarıyla süslenen araçların üzerinde tüm kenti dolaşan orkestra ve DJ Kuşadalılara unutamayacakları bir müzik ziyafeti yaşattı.

KESE DAĞI’NDAN İSTİKLAL MARŞI YAYINI VE HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ

Öğlen saatlerinde başlayarak gün boyu devam eden konser programının ardından saat 21.00’da Kese Dağı’nda İstiklal Marşı yayını, havai fişek ve ışık gösterisi yapıldı. Yaklaşık 15 dakika süren havai fişek şovu gökyüzünü aydınlatarak vatandaşların büyük beğenisini kazandı. Balkonlarını Türk bayrakları ile donatan Kuşadalılar ise İstiklal Marşı’na hep bir ağızdan eşlik etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.