Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

8. Uğur Mumcu Anma Koşusu 28 Ocak’ta Yapılacak

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün çabalarıyla, usta Gazeteci Uğur Mumcu anısına 2010 yılından beri düzenlenen ve geleneksel hale gelen Uğur Mumcu Anma Koşusu bu yıl 28 Ocak’ta yapılacak.

Kartal Belediyesi’nin Team Kronos işbirliğiyle düzenleyeceği 8. Uğur Mumcu Anma Koşusu, 28 Ocak 2018 Pazar günü saat 09.00’da Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünden başlayacak.

Gençler 18-19 yaş, Büyükler Genel, 35-44 yaş, 45-54 yaş, 55-64 yaş ile 65 ve üzeri yaş gruplarında kayıt yaptıran 1000 koşucu, 5 kilometre boyunca ter dökecek. Tüm sporcuların katılım madalyası alacağı 8. Uğur Mumcu Anma Koşusu’nda yaş gruplarında bireysel kürsü derecelerine madalya, gençler ve büyüklerde kupa, takım dereceleri için kupa ve takım sporcularına madalya verilecek. Kadın ve Erkek Büyükler (20 +) ve Gençler kategorilerinde ilk üç dereceye giren sporculara toplam 15.000TL nakit ödül verilecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.