Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan

“Adana Uyum İçinde Gelişecek”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, halkın büyük beğeni ile karşıladığı sosyal projeleri, yeni dönemde de geliştirerek sürdüreceklerini belirterek, tüm kurum ve kuruluşların uyumlu çalışmasıyla, Adana’nın daha iyi yerlere geleceğini ifade etti.

Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaret ettiği Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, halkın beğeni ile karşıladığı projelerin yeni dönemde de devam edeceğini belirtti.

İlk dönemde uygulamaya koydukları projelerin geliştirilerek, önümüzdeki 5 yıllık dönemde de sürdürüleceğini kaydeden Başkan Soner Çetin, özellikle sosyal belediyecilik anlaşışının halkın hoşuna gittiğini ifade etti.

Başkan Soner Çetin, Adana’da tüm kurum ve kuruluşların uyum içinde çalışmasıyla, kentin daha iyi noktalara geleceğine inandığını söyledi ve “Sizim de katkılarınızla Adana’yı bulunduğu noktadan daha ileriye taşıyacağız” şeklinde konuştu.

ADANA İÇİN HEP BİRLİKTE

ADASO Başkanı Zeki Kıvanç da, Adana Sanayi Odası’nın siyaset üstü bir kurum olduğunun altını çizerek, “Yönetimimizde, tüm siyasi görüşlere mensup insanlar bulunuyor. Adana için sizlerle birlikte ve diğer tüm kurumlarla elimizden geleni yapacağız. Seçimler artık geride kaldı. Valilik, belediyeler ve diğer kurum ve kuruluşlar Adana için hep birlikte, en iyisini yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

ADASO Başkanı Zeki Kıvanç ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Soner Çetin’e yeni dönemde başarı dileklerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.