Öne Çıkanlar meclis Ebru Gündeş ambulans İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu DFB Mesleki Yeterlilik Belgesi Aranan 40 Meslek meclis başkanı laiklik açıklamaları yeşil türbe gülben ergen ted abd savunma bakanı 2016 yıl bütçesi

Afyon'da 57. Alay'a Vefa Yürüyüşü

Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen, Çanakkale Kara Savaşları'nın 101. yılı anma etkinlikleri kapsamında  "57. Alay'a Vefa Yürüyüşüne halk yoğun ilgi gösterdi.

Afyonkarahisar'da İmaret Cami'de kılınan sabah namazı sonrası vatandaşlar Türk bayraklarıyla Anıt Park'a kadar yürüdü.

Burada 57. Alay ve Çanakkale Şehitleri başta olmak üzere tüm şehitler için Kur'an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Ertürk, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yürüyüşün büyük bir katılımla gerçekleştirildiğini belirtti.

Ertürk, amaçlarının, 57. Piyade Alayı şehitleri başta olmak üzere, tüm Çanakkale şehitlerini anmak ve gençlerde milli birlik ve beraberlik duygusunu yükseltmek olduğunu söyledi.

Yürüyüşe Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop, Gençlik Merkezlerinin müdürleri ve sivil toplum kuruluşu üyeleri de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.