Öne Çıkanlar azerbaycan Kent diyarbakır pkk Ayyuka eNBE akbank bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul çin

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı Yıldırım, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Setini Ziyaret Etti

Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, Başrollerini Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer gibi başarılı oyuncuların paylaştığı atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setini ziyaret etti.

Hayranı olduğu dizisinin set ziyaretinde oyuncuları başarılarından dolayı tebrik eden Yıldırım, dizi sektörünün Türkiye'ye sağladığı istihdamı ve ekonomik desteğe değindi. Sıkı bir EDHO takipçisi olduğunun altını çizen Yıldırım, hızlanan seçim çalışmaları yüzünden son 2 bölümü izleyemediğine değindi. Tüm ailesinin de ilgiyle takip etiği EDHO'yu seçimlerden sonra izleyeceğini ekleyen Yıldırım, "Set ortamı bana değişik geldi. Her hafta izlediğimiz hayal dünyası bu gün gerçeğe döndü. Arka planda baya işler oluyormuş, onun gördük" dedi. Sektörün sağladığı ekonomik desteğe de değinen başkan adayı, " Sadece bu sette 120 kişi çalışıyor, bu çok önemli bir şey. Bunu düşünün bir sürü diziyle ortaya çıkan istihdama bakın. Türk dizilerinde dünyada ihracatta Amerika'dan sonra ikinciyiz. 800 milyon insan her gün Türk dizilerini takip ediyor. Bu bir milli gururdur" dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.