Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

Akgül, "Muhtarlarımızla İetişim Halindeyiz"

Altıağaç Mahalle Muhtarı Amir Çime ve mahalle sakinleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti. Mamak’ta vatandaşa daha iyi hizmet vermek için muhtarların fikir ve görüşlerini önemsediğini ifade eden Akgül, ”Başkent’in en büyük ilçelerinden biri olan Mamak’ta gözümüzden kaçan veya çözüm bulunamamış herhangi bir sorun kalmaması için mahalle muhtarlarımızla sürekli istişare ediyoruz” dedi.

Ortak gaye hizmet

Ziyarette ortak gayenin vatandaşa hizmet olduğunu belirten Akgül, “Belediyelerin yereldeki temsilcileri muhtarlarımızdır. Onlar mahallelerimizin sorunlarını en iyi bilen bizim gözümüz kulağımızdır. Muhtarlarımızla sürekli iletişim ve etkileşim içinde olmak, vatandaşımızın beklentilerini karşılamamıza çok yardımcı oluyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.