Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Altın Güvercinde Ziynet Sali Rüzgarı

Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması dördüncü gününde İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda ünlü sanatçı Ziynet Sali’yi ağırladı. 6 yıl aranın ardından yeniden kanatlanan “Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması ve Festivali” kapsamında düzenlenen konserde ünlü sanatçı Sali, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ve sergilediği performans ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. 

İsmail Cem Dpsluk ve Barış Meydanı’nın da gerçekleşen meydan konserinde sahne alan ünlü şarkıcı Ziynet Sali’ye hayranları yoğun ilgi gösterdi. Ziynet Sali konserini 10 binin üzerinde vatandaş izledi. Konserde konuşan Ziynet  Sali, 6 yıl aranın ardından yeniden düzenlenen Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması ve Festivali’ne dâhil olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek davetlerinden dolayı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e teşekkür etti. 

Belediye Başkanı Ömer Günel ise“ Güçlü bir Kuşadası, güzel bir gelecek için çıktığımız bu yolda hedefe her gün biraz daha yaklaştığımızı düşünüyorum. Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması ve Festivali’ni 6 yıl aranın ardından sizlerin desteği ile yeniden hayata geçirdik. Bugün aramızda olduğu için sevgili sanatçımız Ziynet Sali’ye teşekkür ederim” dedi. 

Altın Güvercin Beste Yarışması ve Festivali’nin son halk konserinde ünlü sanatçı Haluk Levent sahne alacak. Ünlü sanatçı Haluk Levent’in konseri 6 Eylül Cuma günü İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı’nda saat 21.00’de ücretsiz olarak geçekleşecek. 


FİNAL GECESİ 7 EYLÜL CUMARTESİ YAPILACAK    

Altın Güvercin Beste Yarışması’nın final gecesi 7 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatro’da düzenlenecek final gecesinde 10 finalist sahne alacak. Jüri değerlendirmesi sürecinde ise genç pop yıldızı Edis sevilen şarkıları ile sevenleri ile buluşacak. 

Anahtar Kelimeler:
SalıZiynet Sali
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.